Hogyan lehet nyerni a nyerőgépeken?

Kaszíno Nyerőgépek

A nyerőgépen a pörgetés eredménye egy véletlenszerű generátor által biztosított valószínűségen és véletlenszerűségen alapul. Néha azonban mi is hozzájárulhatunk a sikerességhez.

Ha azon tűnődik, hogyan oldhatná meg, hogy Önre mosolyogjon a szerencse, a következő sorok biztosan hasznosak lesznek az Ön számára. Több olyan egyszerű tippet kínálunk, amelyek betartásával szerencséje lehet…

Hogyan növelheti nyerési esélyeit a nyerőgépeken

Bár a játék elsődleges céljának a szórakozásnak és egy jó adag adrenalinnak kellene lennie (miközben olyan pénzzel játszik, amelyet el is veszíthet), mindannyian magas nyereményre számítunk. Ez pedig természetes. Ha azonban növelni szeretné ennek az esélyét, olvasson tovább és fogadja meg tanácsainkat. Vágjunk is bele…

Játsszon online kaszinókban

Részesítse előnyben az online kaszinókat. Az ezekben lévő nyerőgépek ugyanis sokkal magasabb hozamot (erről a következő pontban írunk részletesebben) kínálnak, mintha személyesen látogatna el egy kaszinóba. Ha pénzt szeretne nyerni a nyerőgépeken, a legálisan üzemeltetett online kaszinók sokkal jobb lehetőségnek bizonyulnak, mint az egyes bárokban lévő pofider nyerőgépek. Magyarországon jelenleg több online kaszinó is üzemel.

Ismerje meg, milyen RTP-vel működik a nyerőgép

Ezt már felvázoltuk az első pontban. Az egyes nyerőgépeknél a hozam alapvető információ, és ezért honlapunkon a nyerőgépek áttekintése során ezt meg is említjük.

Minden egyes nyerőgép más RTP-vel működik (az angol Return to player kifejezésből származik, ami egy nyerőgép esetében a százalékban megadott, elméleti kifizetési kvótát jelenti), és természetesen érvényes, hogy minél magasabb RTP, annál nagyobb esélye van a győzelemre, és annál kedvezőtlenebb ez a kaszinó számára. A minimális RTP-t törvény határozza meg, az érték 75%. A legtöbb online nyerőgép azonban 92-95% között mozog, de olyan gyöngyszemeket is talál, amelyek RTP értéke meghaladja a 98%-ot. Az egyik ilyen például a Microgaming CouchPotato online nyerőgépe. Fordítson tehát időt a véleményekre, a nyerőgépek megismerésére, valamint az ingyenes játékokra.

Használja ki a bónuszokat

Talán az egyik legfontosabb szabály. A bónuszok kihasználása kiváló módja a felhasználható tőke megnövelésére, a nyerés esélyének növelésére, illetve az ingyenes pörgetések megszerzésére. Sose feledkezzen meg a regisztrációhoz kínált üdvözlő bónuszokról, azonban az egész év folyamán figyeljen a hűségért járó bónuszokra, az ingyenes pörgetésekre és a promóciós ajánlatokra. Valóban megéri!

Játsszon felelősségteljesen

Erről, kérjük, sose feledkezzen meg. Igyekezzen kerülni az elhamarkodott döntéseket és a spontán szerencsejátékot magas betétekkel – kivéve, ha ezt megengedheti magának. Készítsen játéktervet, vegye figyelembe költségvetését és igyekezzen kikerülni a kezdők által elkövetett hibákat.

Határozza meg, mennyi időt fog naponta / hetente játékkal tölteni. Azt is határozza meg, mennyi pénzt hajlandó erre áldozni és arra is számítson, hogy ezt a pénzt elveszíti majd. Ez a legjobb mód annak ellenőrzésére, hogy megfelelő összeget fordított-e a játékokra. A pénz megfelelő kezelése különbözteti meg a nyerteseket a vesztesektől.

A felelősségteljes játék az, ami hosszú távon nagyobb esélyt biztosít a nyerésre, azonban ami még fontosabb, kiküszöböli azt, hogy rövid időn belül hatalmas összegeket bukjon el.

Játsszon változatosan

Minden nyerőgépnek és minden játéknak megvannak a maga előnyei és hátrányai. Ezek alapján kell módosítani a stratégiáját. Nézze meg, mekkora hozamot kínálnak az egyes játékok, majd ez alapján tegye meg tétjét. Az első 20 pörgetés után sem nyert a nyerőgépen? Próbáljon ki egy másik gépet. Az első pörgetések közt egy nagyobb összeget nyert? A következő 20-30 pörgetés során valószínűleg csak kisebb összeget fog nyerni. Ez alapján tegye meg tétjeit.

Ezek a beállítások is hatással lehetnek arra, hogy nyer-e. Az egyes bónusz funkciók és körök ugyanis kizárólag bizonyos összegű tétek vagy egyéb feltételek mellett érvényesíthetők.

Minden tippet inkább tanácsként kezeljen. Azonban mindig fontos ügyelni a felelősségteljes játékra, érdemes stratégiát készíteni, és természetesen kipróbálni az ingyenes nyerőgépeket.

Tagged With :